نیروهای دولتی پس از یک سال ولسوالی خواجه عمری غزنی را دوباره تصرف کردند

افغان رادیو، کابل: نیروهای امنیتی و دفاعی صبح روز جمعه هفدهم جوزا ولسوالی خواجه عمری ولایت غزنی را دوباره تصرف کردند. این ولسوالی از یک سال به این سو در کنترل گروه طالبان بود.
وزارت دفاع ملی گفته است که این ولسوالی در نتیجه اجرای یک عملیات به تصرف نیروهای امنیتی و دفاعی در آمده است.
در همین حال، عارف نوری، سخنگوی والی غزنی، به روزنامه افغان رادیو گفت که نیروهای امنیتی و دفاعی با اجرای یک عملیات «سریع» ساعت ۹:۰۰ صبح روز جمعه کنترل کامل ولسوالی خواجه عمری این ولایت را به دست گرفتهاند. نوری توضیح داد که عملیات بازپسگیری ولسوالی خواجه عمری پیش از عید برنامهریزی شده بود اما در روزهای عید متوقف ماند و صبح زود روز جمعه این عملیات آغاز و پس از مقاومت کوتاه ولسوالی خواجه عمری دوباره تصرف شد. به گفته او، در حال حاضر عملیات تصفیه و تلاشی در این ولسوالی جریان دارد.
سخنگوی والی غزنی همچنان گفت که کار روی استحکامات امنیتی ولسوالی خواجه عمری در دست اجرا است.
نیروهای امنیتی و دفاعی در ششم جوزا نیز با اجرای یک عملیات مشترک ولسوالی دهیک ولایت غزنی را تصرف کرده بودند. این ولسوالی نزدیک به دو سال در اختیار جنگجویان گروه طالبان قرار داشت. به دنبال آن اسدالله خالد، سرپرست وزارت دفاع ملی، در سفری به ولایت غزنی اعلام کرد که تدابیر جدی برای بازپسگیری ولسوالیها روی دست گرفته شده است.
بر اساس معلومات اداره محلی غزنی، در حال حاضر ولسوالیهای ناوه و اجیرستان این ولایت در تصرف کامل گروه طالبان قرار دارد و پنج ولسوالی دیگر آن نیز قسماً زیر کنترل گروه طالبان قرار دارد.